نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس گفت: اگر قرار است این شرکت ها تغییر وضعیت یابند یا بعنوان شرکت تعاونی راه اندازی شوند، اداره تعاون روستایی وضعیت را روشن کند و اگر در اختیار شورا و دهیاری قرار گرفت که تبدیل به بنگاه اقتصادی، مرکز فرهنگی، مرکز کارآفرینی و اشتغال شود باید هرچه زودتر تکلیف روشن گردد.

به گزارش رفسنجان فردا، نماینده مردم رفسنجان و انار در خصوص تعطیلی و عدم استفاده از شرکت های تعاونی در برخی روستاها، اظهار کرد: این شرکت ها جهت توزیع ارزاق کوپنی، نفت، گازوئیل و مایحتاج مردم فعالیت می کردند که در بعضی روستاها به دلیل مهاجرت مردم و کاهش جمعیت و همچنین توسعه شهرها تعطیل شده و رو به تخریب است.

 وی خاطر نشان کرد: اگر قرار است این شرکت ها تغییر وضعیت یابند یا بعنوان شرکت تعاونی راه اندازی شوند، اداره تعاون روستایی وضعیت را روشن کند و اگر در اختیار شورا و دهیاری قرار گرفت که تبدیل به بنگاه اقتصادی، مرکز فرهنگی، مرکز کارآفرینی و اشتغال شود باید هرچه زودتر تکلیف روشن گردد.

 نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با اشاره به اینکه این شرکت ها در روستا نباید حاشیه امنی برای برخی بزهکاران باشند، گفت: مسئول اداره تعاون روستایی نسبت به بازسازی یا واگذاری اعلام کند تا از این ظرفیت و جایگاه استفاده شود.

حجت الاسلام جلالی در پایان از مردم خواست طرح و ایده ای خود را در خصوص احیای این شرکت ها مطرح کنند که جایگاه شرکت تعاونی ها برای اشتغال جوانان و کارافرینی قرار بگیرد.

  • نویسنده : رفسنجان فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا